МИЛИНА СВИТС

"МИЛИНА СВИТС" е нова компанија за производство на кондиторски производи, започна со работа во декември 2014 година во нашите нови погони лоцирани во Штип, Македонија. Нашите производи се застапени на домашниот пазар, како и во Косово, Србија, Босна и Херцеговина...

ул: Гоце Делчев - 159 ( Индустриска зона - север ) Штип, Македонија

+389 (0)32 380 555
+389 (0)78 245 909
info@milinasweets.com

Добредојдовте на Веб страницата на МИЛИНА СВИТС

"МИЛИНА СВИТС" е нова компанија за производство на кондиторски производи, започна со работа во декември 2014 година во нашите нови погони лоцирани во Штип, Македонија.

  • Срцулино Праска

  • Срцулино Мешано Овошје

  • Срцулино Портокал

  • Чајно Колаче

  • Чајно Колаче

  • Чајно колаче - кукис

  • Милина колаче - кокос

  • Милина колаче - овесни снегулки

  • Милина колаче - Овесни снегулки со чоколадо

Што Ви Нуди Милина Свитс

Карактеристика

компанија за производство на кондиторски производи

Карактеристика

компанија за производство на кондиторски производи

Карактеристика

компанија за производство на кондиторски производи

Логистика

компанија за производство на кондиторски производи

Брза достава

компанија за производство на кондиторски производи

Квалитетни производи

компанија за производство на кондиторски производи

Милина Свитс Фабрика

Во својата палета на производи имаме две линии на производи: - Милина Колаче, од кои имаме седум видови на чајни пецива - Милина Срцулино, слично на медењак во форма на срце со овошно полнење и какао прелив. Нашите производи се застапени на домашниот пазар, како и во Косово, Србија, Босна и Херцеговина...
Контакт

Маркети во кои сме застапени

Последни новости

Нашите производи

Нашите производи

Колачи за сите пригоди, и сите генерации!!!

Работни позиции во Милина Свитс

Работни позиции во Милина Свитс

МИЛИНА СВИТС ќе има потреба од работници со и без работно искуство кои ги исполнуваат следниве услови: - Не по...

Rss канал на Милина Свитс

Rss канал на Милина Свитс

Задоволство ни е да Ве известиме дека од денес (18.05.2015) започна да се користе RSS каналот на нашиот Веб са...