МИЛИНА СВИТС

"МИЛИНА СВИТС" е нова компанија за производство на кондиторски производи, започна со работа во декември 2014 година во нашите нови погони лоцирани во Штип, Македонија. Нашите производи се застапени на домашниот пазар, како и во Косово, Србија, Босна и Херцеговина...

ул: Гоце Делчев - 159 ( Индустриска зона - север ) Штип, Македонија

+389 (0)32 380 555
+389 (0)78 245 909
info@milinasweets.com
Address:
ул: Гоце Делчев - 159 ( Индустриска зона - север )
2000 Штип, Македонија
Phone:
+389 (0)32 380 555
Mobile:
+389 (0)78 245 909
Send an Email